Telefon

+36 20 511 4340

E-mail

info@mtbiztonsag.hu

Munkavédelem

Célom, segítséget nyújtani a megbízómnak a munkavédelem területén lévő jogi útvesztőben történő eligazodáshoz. A szakma összetettségéből adódóan rengeteg jogszabály, rendelet és szabványi előírások határozzák meg a munkavédelem rögös útját. Azonban legyen szó bármilyen szabályról, mindegyiknek a közös alapelve, hogy a munkahelyek, munkaeszközök biztonságosak legyenek és a munkavállalók ismerjék az alapvető biztonsági szabályokat. Ellenben a legbiztonságosabb munkahelyen is előfordulhat egy munkabaleset, vagy munkába menet közben történt úti baleset. Az ilyen balesetek kivizsgálásában is természetesen segítségére leszek. Esetleg ISO 45001:2018 munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer (MEBIR) működik az Ön cégénél és elérkezett az éves audit időpontja? Ne aggódjon emiatt, segítségére leszek!

Bővebb információkat a vállalt munkavédelmi szolgáltatásaimról az alábbi oldalon találhat.

Tűzvédelem

Tűzvédelmi főelőadóként célom olyan szolgáltatást nyújtani, amellyel a megbízóim megelégedettségére lehetek. Ugye Ön sem szereti, ha a hatóság váratlanul megjelenik a cégénél? Kerülje el, hogy a hatóság megbírságolja. A katasztrófavédelem rendszeresen látogatja meg a vállalkozásokat hatósági ellenőrzés végett. Vállalom, hogy cégét felkészítem az ilyen esetekre, hogy nyugodtan várhassa a hatóság embereit. Valamint nem utolsó sorban, hogy vállalkozása tűzvédelmi szempontból biztonságos maradjon.

Bővebb információkat a vállalt tűzvédelmi szolgáltatásaimról az alábbi oldalon találhat.

Gépkönyvek

Évek alatt összegyűjtött gépkönyveket, használati útmutatókat olyan szakembereknek, vállalkozásoknak ajánlom, akik nem rendelkeznek a választott géphez dokumentációkkal. A gép és berendezés listát rendszeresen frissítem.

Aktuális lista megtekintése az alábbi oldalon lehetséges.