Telefon

+36 20 511 4340

E-mail

info@mtbiztonsag.hu

Kérjük, amennyiben gépkönyvet kíván vásárolni, illetve aktív felhasználója kíván lenni az oldalnak, akkor figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A weboldal működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk. Az üzemeltetői adatokat a lap alján lévő “Impresszum” menüpont alatt találja.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre: tanácsadás, gépkönyvek, és gép használati útmutatók

A megjelenített termékek, szolgáltatások online rendelhetőek meg. Árajánlat kérése a “Gépkönyvek” menüpont alatt található gépek forgalmi értékéről e-mailben, vagy telefonon adunk tájékoztatást. A szolgáltatásokra (munkavédelmi és tűzvédelmi tanácsadás) elektronikus módon az elvégezendő munkához igazodóan tudunk ajánlatot adni elektronikusan, vagy telefonon. A termékekre, szolgáltatásokra vonatkozóan megadott árak nem tartalmazzák a törvényben előírt áfát, tekintettel arra, hogy az üzemeltető adószámos magánszemély.

Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, ha terméket vagy szolgáltatást rendel.

Az e-mailben megküldött megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 16 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

A termék e-mailben történt megrendelését követően számla kerül kiállításra. A kiállított számla elektronikusan kerül megküldésre a megrendelőnek, aki a termék vételárát átutalással teljesíti a számlán szereplő számlaszámra. A számlán szereplő teljesítési határidején belül megküldött, visszaigazolt vételár beérkezését követően elektronikusan, vagy igény szerint nyomtatott formában, postai úton kerül megküldésre a megrendelt termék. Általános teljesítési határidő: a rendeléstől számított 5 munkanapon belül.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására – részben vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg a küldő részére.

Rendelés menete

1. A megvásárolni kívánt terméket válassza ki a “Gépkönyvek” menüpontban.
2. Jegyezze fel magának, hogy mely gépek, berendezések gépkönyveit szeretné megrendelni.
3. Küldjön e-mailt az info@mtbiztonsag.hu címre, vagy töltse ki a “Árajánlat kérése” menüpontban található kapcsolati űrlapot. Az üzenetben térjen ki, hogy mely dokumentumokra kér ajánlatot az egyedi “S-…..” azonosítószám megadásával.
4. A megadott e-mail címére az üzenetének feldolgozását követően a munkanapokon 16 óráig válaszolunk. Amennyiben az a munkaidő lejárta után kér ajánlatot, akkor az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.
5. Amennyiben a válasz e-mailben szereplő dokumentum tartalma, vételára Önnek megfelelő, akkor Önnek válasz e-mailben szükséges visszaigazolni a termék megrendelésnek tényét.
6. Visszaigazolást követően a számla e-mailben kerül Önnek megküldésre, melyet a teljesítési határidő lejártát megelőzően szükséges kiegyenlíteni a számlán szereplő számlaszámra. A számlázáshoz szükséges adatok (név, lakcím, adószám) megadásánál, fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék.
7. Az összeg beérkezését követően elektronikus, vagy igény szerint nyomtatott formában postai úton kerül megküldésre a kiválasztott dokumentum Önnek.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Elektronikusan megküldött termékek rendelése esetén a számla kiegyenlítése után elektronikusan kerül megküldésre a termék. Amennyiben elektronikus módon a termék “mérete” nem teszi lehetővé a küldést, akkor email-ben értesítjük Önt a letöltési linkről, melyen keresztül hozzájuthat a kiválasztott termékhez.  

Nyomtatott formában, postai úton megrendelt terméket a vételár kiegyenlítését követő 3-5 napon belül a megadott levelezési címre tudjuk megküldeni, ebben az esetben azonban postai szállítási költséget számolunk fel.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli.

Online letöltés, elektronikusan megküldött dokumentum esetén az adathalmazhoz való hozzáférés biztosítása.

Az Európai Fogyasztói Központ szerint (http://magyarefk.hu/hu/hasznos-tudnivalok/internetes-vasarlas/elallasi-jog-hianya.html): amint online letöltés esetén amint hozzáférést kaptunk az immateriális adathalmazhoz (letölthettük a letölthető dokumentumot/szoftvert), a fogyasztó már nem mondhatja föl a szerződést, elveszti az elállási jogát (ez utóbbi esetben a csomagolás felbontásának a szoftver fogyasztó számítógépére történő letöltését tekinthetjük. Tehát, ha a szoftvert már letöltöttük számítógépünkre, elállási jogunkat ezután már nem gyakorolhatjuk.) A fentieket figyelembe véve a letölthető dokumentumokra az elállási jog nem vonatkozik. Ennek ellenére a nyomtatott dokumentumokat 8 napon belül visszavesszük, ha valami miatt Önnek nem tetszett. Kérjük, amennyiben ezzel élni kíván, indokolja meg, miért nem felelt meg Önnek.

Adatai módosítását, törlését bármikor kérheti az Elérhetőségek menüpontban megadott elérhetőségeken.

Az Ön által megadott személyes adatok (és természetesen a céges adatok is) biztonsága fontos nekünk, adatkezelési és adatvédelmi irányelveink megfelelnek a 2018. május 25-étől érvénybe lépett GDPR előírásainak. Adatvédelmi Tájékoztatónk letöltéséhez és megtekintéséhez kattintson ide.

Tárhelyszolgáltató (Adatfeldolgozó) adatai: WRX Online (www.wrx.hu) 5008 Szolnok, Krúdy Gyula utca 194., hello@wrx.hu
Weboldal üzemeltető (Adatkezelő) adatai: Szentmiklósi Szabolcs 5000 Szolnok, Baross utca 62. 2/5., info@mtbiztonsag.hu

Dokumentum lezárva: 2021.02.01